Informatie

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies? Bel naar +31 (0)495 622 337 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  Specialismen

  Verspanende precisie in de metaalsector

  5-assig frezen

  BMO Precision Parts heeft de capaciteit om 5-assig te frezen tot een bereik van 800x700x600 mm met automatische pallet-en productwissel tot wel 150 Kg.

  Geautomatiseerde productie

  BMO Precision Parts beschikt over een volledig geautomatiseerd machinepark. Het automatiseringsconcept is door BMO Automation ontwikkeld en stelt ons in staat de concurrentie met de lagelonenlanden aan te gaan. Door 24 uur per dag 7 dagen per week te produceren middels automatisering kunnen we met minder human capital een hogere productiecapaciteit behalen en daalt de kostprijs van een product.

  CAD/CAM

  Ontwerp-en engineeringafdelingen worden steeds meer geconfronteerd met complexere bewerkingen. Onderdelen en samenstellingen moeten worden bekeken in drie dimensies, bovendien moeten ze worden gecombineerd voor frees- en draaiprocessen.

  BMO Precision Parts beschikt over een 3D parametrisch CAD/CAM pakket dat krachtige oplossingen biedt voor modellering, simulatie en productie. Een krachtig middel om te voldoen aan specifieke eisen voor het opstellen, het ontwerp en de fabricage van mechanische producten.

  Dit biedt de klant het voordeel dat er een korte weg ontstaat van engineering tot eindproduct. Bij BMO Precision Parts zijn er geen complexe werktekeningen nodig maar volstaat een werktekening waarop alleen de maten staan die voorzien zijn van een passing of afwijkende tolerantie. Kortom de maten volgens algemene tolerantie kunnen weggelaten worden. Hiervoor is dus wel een 3D model vereist van het te produceren product. BMO Precision Parts kan alle gangbare CAD-formaten inlezen zoals IGES, DXF, Catia, STEP, SAT, Parasolid. Hierdoor zijn productwijzigingen snel door te voeren naar het uiteindelijke CNC programma.

  3D scannen

  BMO Precision Parts beschikt over een geavanceerde multispectral 3D laserscanner.

  Hiermee zijn we in staat om snel bestaande vormen te digitaliseren en om te zetten naar een surface- of solidmodel. Deze modellen kunnen weer geproduceerd worden uit een willekeurig materiaal.

  Denk hierbij aan de volgende oplossingen in:

  • Kopiëren van giet- of smeeddelen
  • Schaleren van bestaande onderdelen
  • Scannen en frezen van voorwerpen voor kunstdoeleinden
  • Reproduceren van oldtimeronderdelen